Mijn eerste “guest” blogpost

Mijn eerste “guest” blogpost

Een tijdje geleden heb ik in een blogpost geschreven over mijn ervaring met WEP, de organisatie die mijn eerste reis naar Japan heeft helpen regelen.  Naar aanleiding hiervan is mijn eerste “guest” blogpost nu verschenen.

Mijn eerste “Guest” blogpost

Kort na het posten van “Naar Japan via WEP” heeft WEP  mij gecontacteerd. Ze vroegen mij of ik het niet zag zitten om een “guest” blogpost te schrijven voor hun blog “born to travel”.

Op “born to travel”  vind je leuke en interessante verhalen van andere WEP-avonturiers. De onderwerpen variëren van tips en tricks tot leuke ervaringen of gebeurtenissen. Maar iedereen heeft met elkaar gemeen, dat WEP heeft meegeholpen aan hun avontuurlijke ervaring.

Na te hebben gebrainstormd besloot ik een post te schrijven over een aantal interessante plaatsen die je kan bezoeken als je ooit in Fukuoka, Japan bent. Uiteindelijk heb ik voor vijf plaatsen gekozen. Ik heb ze kort beschreven. Maar ik hoop in de toekomst over elk van deze plaatsen een uitgebreidere post te kunnen schrijven.

Ze hebben mijn artikel in het Nederlands en het Frans gepost. Het was een leuke en interessante ervaring om eens iets te schrijven voor een andere blog. Ik hoop dat ik deze kans nog eens krijg in de toekomst.

Door op de foto te klikken (of hier)   kom je terecht op mijn artikel; 5 plaatsen in Fukuoka (Japan) die je zeker gezien moet hebben! (wat een ellenlange titel). Hier kan je de Franse versie vinden (voor degene die deze willen lezen). Spijtig genoeg is er geen Engelse versie. Maar omdat ik van plan ben over al deze plaatsen nog een blogpost te schrijven heb ik besloten het artikel niet te vertalen.

Kijk zeker ook eens naar de verhalen van andere WEP deelnemers. Voor diegene die mijn blogpost over WEP nog eens willen lezen klik hier.

Heb je opmerkingen, suggesties of vragen dan kan je ze altijd in de ‘comments section’ plaatsen, of op mijn facebookpagina,  google+ pagina of via Twitter.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.