Introductie (自己紹介)

Ik ben Karolien, 29 jaar en ik woon in het Antwerpse dorpje Geel . Mijn plan voor 2015 was naar Japan te gaan. En ja, om daar te gaan studeren en hopelijk daar een tijdje te geen wonen. (spoiler, het is me 2 jaar gelukt)

Spoiler, het is me 2 jaar gelukt!

Verleden en heden

In 2013 ben ik al eens naar Japan geweest. Origineel voor drie maanden, maar omdat ik er zoveel plezier had, heb ik mijn verblijf verlengd met nog eens drie maanden. Terug in België ben ik Japanologie gaan studeren aan de Katholieke Universiteit Leuven. Maar mijn verlangen om terug te gaan naar Japan was zo groot dat ik besloot naar Japan te gaan en daar te taal te leren.

Dit was een grote uitdaging zijn voor een doodnormaal meisje (Toen was ik nog maar 25 jaar) uit een rustig dorp. Nu, 2019, ben ik terug in België. (Ik had het liever anders gehad, maar ja…)

Waarom deze website?

Ik heb deze website opgestart in 2013, als een publiek dagboek. In het begin van mijn 2de avontuur heb ik hier ook al mijn voorbereiding en eerste maanden gerapporteerd. Deze blog kan je nog steeds vinden onder het puntje Kyuuto in Japan.

Op dit moment is Kyuuto een groot portfolio waar ik al mijn waterverf schilderijen, haakcreaties kan tonen aan de wereld.

Heb je nog vragen over mij, mijn avontuur in Japan of iets gerelateerd aan mijn hobby’s, mag je altijd hier een reactie posten en ik beantwoord dit met veel plezier.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.