Kyuuto’s geweldige mensen

Over de jaren heen hebben een aantal mensen mij geholpen op verschillende manieren. Daarom vind ik dat het tijd is om deze geweldige mensen eens te vernoemen. Ze hebben mij allemaal gesteund door bij te dragen aan mijn website en mij te helpen op mijn zwakkere punten, en misschien wel het belangrijkste, ze hebben mij aangemoedigd om dit te doen en niet op te geven. Hier wil ik al deze geweldige mensen eens voorstellen.

OZNB mijn website host

OZNB is een Nederlandse organisatie die nieuwe en opkomende IT-techies de kans wil geven om te werken met tools waarmee ze meestal niet kunnen werken tijdens hun opleiding. Ze willen deze nieuwe IT-techies, zij die nieuw zijn in de IT-sector, de kans geven deze ervaring op te doen zodat ze er klaar voor zijn op de werkvloer. OZNB biedt ook web hosting aan voor iedereen over de wereld (bedrijven, organisaties en individus) die een eigen website willen.

kyuuto.be zou nooit bestaan hebben zonder de hulp van deze organisatie. Ik ontmoette de twee mannen achter het bedrijf, Mark Lijftogt en Martijn Klamer, dankzij World of Warcraft. We werden goede vrienden, ook al wonen we niet in hetzelfde land. Wanneer mijn hobby veel te groot werd en mijn plannen om naar Japan te gaan vorm begonnen te krijgen, hebben ze mij deze website en de technische ondersteuning cadeau gedaan, om voor mijn dromen te gaan.

Trichie!! en manusje van alles

Dit is niet haar echte naam, maar de bijnaam die ik heb gegeven aan deze geweldige persoon. Ze woont in het bruisende Engelse Londen en heeft een passie voor computers en computer games – ook al is dit niet haar echte job. Wanneer ik geen beslissing kan maken, staat ze me altijd bij om mij te helpen in mijn keuze, zelfs met een redelijk afstand tussen ons. Soms helpt ze me ook met het verbeteren van mijn “rare” Engelse teksten, zo geeft ze mijn blogs een Engels tintje.

Laura, mijn spelling corrector

 Een vriendin die ik voor de eerste keer ontmoet heb in Fukuoka in 2013. We zijn van het zelfde land (Belgie), maar we zouden elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet hebben als we elkaar niet waren tegengekomen in Japan. Nu zijn we goede vrienden, en we delen een gezamenlijke interesse voor Japan en de taal. Laura zal net zoals ik terug naar Japan gaan in 2015

Laura heeft ook een geweldig blog, “Yooya in Belgium” (over een paar maanden “Yooya in Japan”), een youtube kanaal, twitter, en een facebook-pagina. Deze kan je allemaal hier vinden. Omdat mijn schrijfvaardigheden soms (lees: vaak XD) te wensen overlaten, is zij ook degene die deze teksten naleest en verbetert waar het nodig is. Ze doet de Nederlandse teksten maar ook vaak de Engelse.

Lore, mijn grafisch vormgever

Misschien heb je mijn schattig logo van Usagi-san In Japan al eens gezien. Dit is de persoon die het ontworpen heeft. Lore is een van mijn beste vriendinnen sinds ik 14 jaar was; ik ontmoette haar toen ik digitale vorming volgde aan de tekenschool. Ze houdt ook van tekenen en is er -naar mijn mening- heel goed in. Ze heeft een deviantArt-account en een website waar een groot deel van haar tekeningen opstaan. Deze kan je bezoeken en als je geïnteresseerd bent kan je haar contacteren voor haar leuke werken.

Lore is ook degene die mijn nieuwe logo heeft helpen uitwerken van de website kyuuto. Een logo dat al mijn passies weergeeft.


Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.